Ζαϊμη 74, Πάτρα

Τ.Κ.: 26221

Tηλ & fax.: 2610277279

Κινητό.: 6944476414

Κινητό.: 6948077932

e-mail.:kouverianos@gmail.com

 

 

Μελέτη:

Η σωστή και πλήρης μελέτη κάθε τεχνικού έργου είναι απαραίτητη για την ακρίβεια, ταχύτητα και ποιότητα υλοποίησής του. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στο σωστό σχεδιασμό πάνω στον οποίο βασίζουμε και τη σωστή κατασκευή.

Η εργονομία και η οικονομία του χώρου σε συνεργασία με το design και τη καλαισθησία είναι η χρυσή τόμη πάνω στην οποία δουλεύουμε

Το γραφείο μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει ένα πλήθος μελετών για οποιαδήποτε χρήση. Αρχιτεκτονικές, στατικές, εγκαταστάσεων ύδρευσης-αποχέτευσης, ηλεκτρομηχανολογικές, πυροπροστασίας, ενεργειακής απόδοσης, διαρρυθμίσεων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κατανομής δαπανών, περιβάλλοντος χώρου,κ.ά. Με τον άρτιο σχεδιασμό, την ακρίβεια και πληρότητα των απαιτούμενων μελετών, έτσι ώστε η εκτέλεση του οποιουδήποτε έργου να καθίσταται εύρυθμη, ταχεία και πάντα εντός του πλαισίου των απαιτούμενων επιστημονικών προδιαγραφών.

Επίβλεψη:

Κάθε μελέτη, όσο πλήρης και λεπτομερής κι αν είναι, χρειάζεται να εφαρμοστεί σωστά και υπεύθυνα για να αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο τομέας της επίβλεψης έργου έχει παραγκωνιστεί στη χώρα μας, με αποτέλεσμα την παραγωγή έργων που δεν πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Η επίβλεψη ενός τεχνικού έργου είναι το ίδιο σημαντική με τη μελέτη. Κατά τη διάρκεια των εργασιών μπορούν να ανακύψουν ζητήματα, τα οποία δεν είναι δυνατό να προβλεφθούν και είναι απαραίτητο να δοθούν λύσεις και ν' αναληφθούν πρωτοβουλίες σύμφωνα με τις υποδείξεις του καθ' όλα αρμόδιου επιβλέποντος μηχανικού - ο οποίος, άλλωστε, αναλαμβάνει την ευθύνη.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην επίβλεψη των εργασιών, με συνεχή παρουσία και παρακολούθηση σε όλες τις φάσεις του έργου, έτσι ώστε να διαφυλάττουμε το επίπεδο της εργασίας μας, αλλά και τον τελικό χρήστη, σεβόμενοι την προτίμηση και εμπιστοσύνη του στις ικανότητες και την επιστημονική μας επάρκεια και γνώση.

Κατασκευή:

Το γραφείο μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την κατασκευή έργων με υπευθυνότητα, συνέπεια και εγγυημένα υψηλή ποιότητα εκτέλεσης. Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε λύσεις "με το κλειδί στο χέρι" (turn-key solutions), έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και την κατασκευή πολύπλοκων έργων με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?