Ζαϊμη 74, Πάτρα

Τ.Κ.: 26221

Tηλ & fax.: 2610277279

Κινητό.: 6944476414

Κινητό.: 6948077932

e-mail.:kouverianos@gmail.com

 

 

Το γραφείο μας έπειτα από 15ετή εμπειρία στο χώρο των μελετών και κατασκευών κτιριακών τεχνικών έργων αναλαμβάνει αρχιτεκτονικές μελέτες ολοκληρωμένες με στατικές και ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες.

Η ακρίβεια στο σχεδιασμό με έμφαση στη λειτουργικότητα,στη οικονομία των χώρων,στη πρωτοτυπία αλλά και στο σεβασμό προς το περιβάλλον, είναι από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν την εργασία μας. 

Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός και η ενεργειακή κατανάλωση των κτιρίων είναι τα βασικά κριτήρια που λαμβάνουμε υπ' όψιν μας στις μελέτες μας.Το γραφείο μας έπειτα από 15ετή εμπειρία στο χώρο των μελετών και κατασκευών κτιριακών τεχνικών έργων αναλαμβάνει αρχιτεκτονικές μελέτες ολοκληρωμένες με στατικές και ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες. Η ακρίβεια στο σχεδιασμό με έμφαση στη λειτουργικότητα,στη οικονομία των χώρων,στη πρωτοτυπία αλλά και στο σεβασμό προς το περιβάλλον, είναι από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν την εργασία μας. Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός και η ενεργειακή κατανάλωση των κτιρίων είναι τα βασικά κριτήρια που λαμβάνουμε υπ' όψιν μας στις μελέτες μας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?